Holdtilbud / RYGTRÆNING

EFFEKT OG RYGTRÆNING


Effekt er baseret på funktionel træning med kroppen som redskab i kontrollerede øvelser som styrker og former kroppen hensigtsmæssigt.
Fysio-Pilates er baseret på traditionel pilates.
Øvelserne er i Fysio-Pilates modificeret og “brudt ned”, så de kan målrettes individuelt.
Øvelserne er rettet til folk med ryg, nakke og skulder problemer. 
Både begynder og øvede får stor glæde af fysio-pilates øvelserne. De tilpasse den enkelte deltager.
 
Der er en fysioterapeutisk tilgang til træningen og den varetages af en specialuddannet instruktør/fysioterapeut. Fysio-Pilates henvender sig til dig, der er afsluttet på enten Begynder/øvede ryghold eller dem som ønsker at vedligeholde træningen med en fysioterapeut som instruktør.
Fysio-Pilates er endvidere egnet til dig, der bare ønsker at arbejde med muskelbalance, kropskontrol, bevægelseskvalitet og fordybelse.
Fysio-Pilates er en træningsform, der skaber balance mellem styrke, udholdenhed og smidighed. Det medfører en bedre kropsholding og øget kropsbevidsthed, hvilket også er med til at forebygge skader og overbelastning af kroppen. Deltagelse på holdet kræver ingen lægehenvisning.

Fysio-Pilates giver:
• en kraftigere og mere stabil kropsstamme
• faste og slanke muskler
• forbedret kropsholding
• færre muskelspændinger
• forbedret kropsbevidsthed
• øget præstation i andre sportsgrene
 
Varighed: 50 min.
 
Trænings tip: Sidder du det meste af dagen, har du gentagende arbejde, løfter du på børn, skriver du meget på pc osv. Fysiopilates kan forebygge skader/smerter ved vedligeholdende træning.
 
Redskaber: Redondobold og elastik

 

 
 
 
 
Lotte Topholm - www.Topholmfys.dk - Storegade 46-48 / Skærbæk Fritidscenter, 6780 Skærbæk - topholmfys@gmail.com - mobil 71 75 67 80